Kezdőlap » Windows 10 most legalább 32 GB tárhelyet igényel

Windows 10 most legalább 32 GB tárhelyet igényel

Microsoft legújabb Windows 10-es frissítése (1903-as verzió), amely májusban jön ki, majdnem kétszeres  tárhelyet igényel  , mint az utolsó alkalommal a 2018. októberi frissítés (1809-es verzió) esetében. A 32 bites verziót futtató felhasználók 16 GB-ról 32 GB-ra változik   és a 64 bites verzióban futó felhasználóknak legalább 32 GB-os, további 12 GB-os helyet kell biztósítani  az előző 20 GB-os alapból.

A Windows 2019-es frissítésre való felkészülés során a Microsoft frissítette a minimális hardverkövetelmények oldalát, hogy tájékoztassa a felhasználókat arról, hogy az operációs rendszer megnövekedett tárhelyre van szükség a frissítés végrehajtásához, és a felhasználó nem teljesen váratlan változást hajt végre, mivel a vállalat célja, hogy a frissítési folyamatot simábbá tegye .

A fenntartott  tárolási hely , ahogy azt a Microsoft kéri, legalább 7 GB-os helyet foglal el az operációs rendszer meghajtóról, hogy helyet biztosítson a frissítések, az ideiglenes fájlok, az alkalmazások és a rendszer gyorsítótárának, így kevés a lehetőség, hogy * akadozzon * a felhasználói fájlok ismételt törlése . Az új tárolási követelmény azt jelzi, hogy a Windows 10 általában több helyet foglal el.

Amikor megérkezik a Windows 10 következő nagy frissítése, akkor észrevehető lesz , hogy a lemezterület jelentős része reservalt lesz . Valójában a Microsoft munkaterületet biztosít a frissítések, alkalmazások, ideiglenes fájlok és gyorsítótárak számára, hogy megakadályozza a rendelkezésre álló tárhely hiányából adódó problémákat.

Emlékezzünk a 2018. októberi frissítéssel és a felhasználói fájlokkal kapcsolatos összes problémára .

kingston

Legalább 128 GB-os vagy   256 GB-os (javasolt) SSD-tárolót használjunk az  operációs rendszerhez  és az alapvető számítógépes programokhoz , amikor új PC-t keresünk, vagy az összeszerelést úgy tervezzük, hogy a jövőbeni frissítések esetleg 64 GB-ig vagy annál nagyobbra tehetik ezt a minimális követelményt.

By |2019-05-04T15:01:55+00:002019/05/04 |