Kezdőlap » Webhely teljesítményének ellenőrzése

Webhely teljesítményének ellenőrzése

A web oldalsebességének  optimalizálása  még soha nem volt ennyire előtérben, mint az elmúlt években , ezt már a Google is figyelembe veszi a keresőjében  történő rangsorolásnál.  A  Google helyezési rangsorolásában  fontos szempont  oldal sebességének optimalizálása . A Google egyre erőteljesebben igyekszik mobilbarát ( reszponzív ) weboldalak készítésére ösztönözni  a weboldal-tulajdonosokat .  A  mobilon  csak  a gyors  oldal letöltődésnél   lehet  az internet tartalmat megfelelő élménnyel  megnézni  .   A mobilon történő keresések száma   jelentősen nő  és ezt figyelembe is veszi a Google a rangsorolásnál . A PageSpeed   szolgáltatás ( Google Developer eszköz ) ellenőrzi a honlapot , és visszajelzést ad arról, hogy mit kell optimalizálni  annak érdekében, hogy a magasabb legyen  sebesség  ​​mutatója. Ha van weboldala , akkor könnyen le tudja ellenőrizni a kritériumokat  .

Optimalizációs lehetőségek :

– A szerver válaszidejének csökkentése
– A megjelenítést gátló JavaScript és CSS
– Böngésző gyorsítótárazása
– Képek optimalizálása
– Rangsorolja a látható tartalmat
– JavaScript és CSS tömörítése

  • Legnépszerűbb és legtöbbet használt oldalsebességet elemző alkalmazás : PageSpeed Insights

PageSpeed ​​Insights méri egy oldalt a mobil- és asztali eszközök teljesítményét . Lehívja az url -t kétszer, egyszer a mobil user-agent, és egyszer mint egy asztali felhasználó-user.

PageSpeed Insights ellenőrzi, az oldal teljesítményét , és egy pontszámot ad 0-tól 100 pontig .

Az eredmény az alábbi három kategóriába sorolhatók:

Jó : Az oldal legnagyobb teljesítményű a legjobb felépítésű és jó felhasználói élményt nyújt .
Dolgozni kell még : Az oldalon hiányzik néhány teljesítmény optimalizálást lehetőség és ez eredményezhet lassú felhasználói élményt. Kérjük, vizsgálja meg a javaslatokat.
Gyenge : Az oldal nincs optimalizálva, és valószínűleg  lassú felhasználói élményt nyújt . Kérjük, rangsorolja és alkalmazza a javaslatokat.

By |2018-07-01T08:09:03+00:002017/08/19 |