Kezdőlap » Otthoni hálózati problémák megoldása a PowerLine készülékkel

Otthoni hálózati problémák megoldása a PowerLine készülékkel

Mit tehetsz, ha oda is el szeretnéd juttatni a hálózatot, ahová a jelenlegi vezeték nélküli hálózat nem ér el – mondjuk a belső udvarba vagy a pincébe vagy a tetőtérbe ?
Megoldás a PowerLine adapter és bővítő amelyek bárhová képesek eljuttatni a hálózatot, ahol konnektor van .
A PowerLine oda is eljuttatja a hálózatot, ahová a meglévő Wi-Fi jel vagy Ethernet kábel nem jut el.

Csatlakoztass egy routert az egyik PowerLine adapterre egy Ethernet kábellel, majd dugd be az adaptert az egyik konnektorba – ezután az adatok az épület elektromos vezetékein fognak tovább áramlani. Ezután csatlakoztass egy másik eszközt a második adapterhez, és dugd azt be egy szabad konnektorba. És kész is ! A hálózatot a lakás minden pontján el tudod érni. Ha több eszközt szeretnél csatlakoztatni, akkor egyszerűen csak használj több PowerLine adaptert.

 

Ethernet kábelek és vezeték nélküli jelek helyett a PowerLine a lakás elektromos vezetékein keresztül továbbítja a hálózati adatokat, így a hálózatot a lakás bármely pontjára eljuttatathatod, ahol van konnektor. Ez egy egyszerű és megfizethető módszer, melynek segítségével összeköthetsz különböző készülékeket (pl. PowerLine adaptereket, routereket, bővítőket stb.), hogy új kapcsolódási pontokat hozhass létre. A PowerLine hálózati kapcsolatot és internet-hozzáférést biztosít a nappaliban lévő otthoni szórakoztató eszközöknek éppúgy, mint az alagsorban elhelyezett iroda / rendelő munkaeszközeinek.

By |2017-08-13T12:10:18+00:002017/07/23 |