Kezdőlap » Google keresési prefix – Google search prefixes

Google keresési prefix – Google search prefixes

A Google keresőt használók relevánsabb és jobb minőségű eredményt kapnak , ha azok olyan lekérdezést indítanak el , amelyek tartalmaznak de problémát okozhat, ha keres valami különleges, különösen a SEO szempontjából.
Szerencsére azonban van néhány keresési előtagokat (vagy keresési operátorok vagy lekérdezés opció), ami lehetővé teszi, hogy automatikusan kiszűri a kapott eredményeket. Ezek hogy ez egy kicsit könnyebb, hogy pontosan mit szeretne, anélkül, hogy vonóhálós oldalakon keresztül az eredmények. Összeállítottunk egy listát néhány közülük, és mit csinál, az alábbiakban.

DEFINE:WORD
Attól függően, hogy a szó, amit keresel, akkor a Google néha jelen van a szótári definíciója mert az első néhány eredményt. Más esetekben, akkor nem. A „határozza meg:” előtag (vagy „azaz:”, amely nem pontosan ugyanaz a dolog), akkor jelen van a meghatározás azonnal, nem kell, hogy olvassa el számtalan cikket a témában.

SPELL:WORD
Ez egy most egy kicsit elavult, mivel a Google hajlamos automatikusan helyesírás-ellenőrzés, amire írja, mielőtt bemutatja Önnek egy ilyen meglehetősen leereszkedő „ Did you mean … ” üzeneteket. Az egyetlen ok, azt kell használni ezt, ha úgy találja, a fent említett lekezelő üzeneteket, hogy egyszerűen túl sok. Szóval, egy kicsit értelmetlen, de nem lehet azt mondani, hogy nem vagyunk alapos!

LINK:WWW.EXAMPLE.COM
Ez egy nagyon hasznos egy minőségének ellenőrzésére a linkek a honlapon. Elhelyezés a prefix „link:” előtt a domain is jelen van az összes oldalt, hogy tartalmaz linkeket, hogy URL-t. Ön is használja azt, hogy nézd meg, mi összeköti a versenytársak, kiemelve esetleges lehetőségeket magad.

RELATED: WWW.EXAMPLE.COM
Ha egy adott oldalhoz képest szeretnél még hasonló tartalomról értesülni, akkor a “related:” előtagot kell használni.
A „related:” előtag megmutatja az összes olyan oldalt , amelyek a Google szerint releváns lehet a tiéddel. Itt az egyik legfontosabb tényező a rangsor a relevancia .

SITE:WWW.EXAMPLE.COM
A „site:” előtag korlátozni fogja a keresési eredményeket mutató eredmények egyetlen tartomány. Ez lehet igazán hasznos, ha megpróbálja megtalálni a megfelelő nyitóoldal a kulcsszó céloz, vagy ha ellenőrizni kívánják mely oldalakat felszínre a Google keresési eredmények után a helyszínen, átalakíthatja.

ALLINURL:KEYWORD PHRASE
Mi cég hívők, hogy az URL a céloldal egyik legfontosabb tényező, ha figyelembe vesszük onpage SEO, ami ezt az eszközt egy hasznos módja, hogy nézd meg a versenyt. A „allinurl:” majd egy kulcsszó szűri az eredményeket csak azok az oldalak, amelyek minden szót belül megadott URL-t. Akkor tudja használni, hogy ötleteket, hogy milyen URL-ek jól működő versenytársak, illetve kombinálni más előtagokat hogy ellenőrizze az optimalizálás saját honlapján.

INURL:KEYWORD PHRASE
A „inurl:” előtag hasonló a „allinurl:” keresés előtag, hanem csak a következő szót a lekérdezés. Ez megmutatja az összes weboldalakat ezt a szót az URL-t és keressen más szavakkal adott az egész a többi oldal. Ha volt, hogy használja a lekérdezést a bal oldalon, a Google például az összes nyitóoldalakat hogy szerepel a „kulcsszó” a URL-t és a „kifejezést” máshol az oldalon.

ALLINTITLE:KEYWORD PHRASE
Ez alapvetően ugyanaz, mint a „allinurl:” előtaggal, kivéve azt, hogy bemutatja az összes olyan oldal a kívánt kulcsszót az oldalon belül címet. Bár ez talán nem tűnik nagy a különbség, akkor hatással az összeg eredmények jelennek meg, és az, hogy a rangsorban.

INTITLE:KEYWORD PHRASE
Ez megint ugyanaz, mint a „allintitle:” előtag, de csak megkeresi a címet az első kulcsszó adott, a keresés előtt a többi oldal bármely más szavakkal, amit tartalmaz. Ez lehet igazán hasznos, ha megpróbálja megtalálni egy oldal kb egy meghatározott részét a téma. Például a „intitle: SEO linkek” lenne keressen olyan oldalakat, melyek „SEO” a cím, és a „linkek” máshol az oldalon.

CACHE:WWW.EXAMPLE.COM
Ez az előtag az igazán hasznos, ha a webhely le, mert megmutatja a változat a domain, hogy a Google cache. Mit jelent cache jelent? A cache egy ideiglenes fájl verzióját a honlapon, hogy a Google menti. Azt teszi, hogy könnyebb betölteni az oldalt a találatok, és hasonlóképpen a „site:” tegyük fel, hogy a Google mászik a webhely megfelelően.

INFO:WWW.EXAMPLE.COM
Ez az előtag megmutatja az összes információt, hogy a Google a szóban forgó területen való, többek között tárolt változatait, kapcsolódó oldalak, hivatkozó webhelyek említi, és minden oldalon belül a domain. Ez alapvetően egy gyűjtemény sok más előtagokat fent felsorolt.

ALLINLINKS:KEYWORD PHRASE
Hasonlóan „allinurl:” és a „allintitle:” ez az előtag lehetővé teszi, hogy keresse meg a szöveget a link egy oldalon. Együtt a „link:” előtag, akkor használja ezt, hogy ellenőrizze a horgony szöveg minden linkek a honlapon.

ALLINANCHOR:KEYWORD PHRASE
Ez az előtag értesíti Google keresés csak a horgony szöveget a honlapon, majd sorolja az eredményeket a megrendelt száma horgony szövegek, melyek a megadott kulcsszó.

ALLINTEXT:KEYWORD PHRASE
Csakúgy, mint a cím, url, és a horgony szöveg, a tartalom fontos mutatója a Google keresőrobotok, hogy a relevanciáját a webhelyen. Használhatja a „allintext:” előtaggal, hogy ellenőrizze, hogy a tartalom akár karcolás, vagy nézd meg a versenyt ismét.

FILETYPE
Ahogy a neve is sugallja, ez az előtag lehetővé teszi, hogy keressen rá egy bizonyos fájltípusokat. Ez igazán hasznos lehet a megállapítás tartalom marketing ötletek (egy pillantást néhány a versenytársak letölthető PDF-ek), illetve annak ellenőrzése, hogy a média a honlapon fel a semmiből. És persze, ez hasznos, amikor próbálunk meg, hogy egy fájl, amely úgy tűnik, hogy eltűnt.

DATERANGE
Digitális marketing egy folyamatosan fejlődő ágazat. Vannak rendszeres frissítéseket keresni algoritmusok, pay-per-click eszközök, és az új marketing stratégiák. Emiatt, akkor van a legtöbb naprakész információt annak érdekében, hogy megelőzze. A „daterange:” előtag csak akkor működik, Julián naptár dátumait bár (ne kérdezd miért, kérje a Google fejlesztők), ezért itt egy Julián-naptár konverter az esetre, ha szükség van rá.

MAPS
Ez az előtag tényleg csak egy parancsikont, elviszlek egyenesen a Google Maps keresési találatait. Úgy ment, hogy egyetlen kattintással, hogy megváltoztatja az eredményeket, így nem teljesen haszontalan. Az idő pénz, elvégre.

PHONE
Ha meg kell lépni egy ügyfél vagy szállító sürgősen, és nem akarja, hogy keresni a honlapjukon elérhetőségeit, tegye „telefon” előtt a cég nevét. A Google ezután keresni bármit, ami úgy néz ki, mint egy telefonszám, és megjeleníti az eredményeket.
És ott van ez. Néhány a leghasznosabb Google keresési előtagokat és mit csinálnak. Akkor keverheted több előtagokat annak érdekében, hogy a pontos eredményeket akar, és hogy a keresési eredmények még jobban összpontosított. Van egy játék körül őket, és nézzük, mit gondol!

By |2017-08-20T08:39:17+00:002017/04/30 |